GT Biler A/S

Go! Green med Hyundai Kolding

Fokus på bæredygtig transport, elektrificering og enkelthed er nogle af nøgleordene bag Go! Green fra Hyundai Kolding. Det betyder, at Go! Green tilbydes til alle vores eletriske Hyundai modeller inkl. plug-in versioner.

Go! Green er en enkel og overskuelig aftale der samler alt i en samlet månedlig ydelse. Go! Green aftalen indeholder:

  • Afdrag 
  • Forsikring
  • Service- og reparationsaftale
  • Vejhjælp
  • Fri strøm til fast pris (Tilvalg)

 

IONIQ electric Go! Green
Media photo

Fra 2.799 kr./MD. 

+ 625 kr./MD. for FRI strøm

Læs mere om aftalen  

IONIQ Plug-in Go! GreenMedia photo

Fra 2.799 kr./MD.

+ 245 kr./MD. for FRI strøm

Læs mere om aftalen

KONA electric Go! Green

Media photoFra 3.519 kr./MD.

+ 625 kr./MD. for FRI strøm

Læs mere om aftalen  

 

 

Forsikring

Kaskoforsikringen dækker skader på bilen ved påkørsel, brand, tyveri osv., og den obligatoriske ansvarsforsikring er også inkluderet. Derudover er der førerpladsdækning, som dækker, når der ikke er en ansvarlig modpart ved f.eks. soloulykker. Der er intet bonustab ved skade og så tilbyder vi altid en gratis låne bil ved skade. Forsikringsprisen er den samme uanset hvor mange kilometer du kører årligt.

Service- og reperationsaftale

Service- og reparationsaftalen hos os dækker alle serviceeftersyn jf. servicehæftet, vedligeholdelse og udskiftning af sliddele. Det indebærer tjek og evt. skift af bremser, viskerblade, pærer osv. Det eneste, der ikke er inkluderet som standard, er dæk. Der er ligeledes synstjek (ekskl. synsgebyr til synshallen), hvis aftalen laves på mere end 4 år. Læs mere om Hyundai Service- og reparationsaftale her!

Vejhjælp

Hyundai Vejhjælp er der for dig, når bilen punkterer og skal bugseres til værkstedet, hvis nøglen er låst inde eller hvis du er så uheldig at løbe tør for strøm. Læs mere om Hyundai Vejhjælp her!

Afdrag

Det månedlige afdrag udgør størstedelene af udgiften på bilen, hvor restgælden i bilen nedbringes måned for måned. Finansiering tilbydes igennem Hyundai Finans v/. Jyske Finans (Jyske Bank). Særligt ved lånet her, er at det er til en meget lav og fast rente. For nærmere info kontakten af vores salgsrådgivere for tilbud.

Fri strøm til fast pris

Der er mange muligheder for ladeløsninger - og det kræver råd og vejledning af finde den rette løsning. Hos Hyundai Kolding. Igennem vores aftale med CLEVER har du mulighed for at få FRI strøm til en pris på 625 kr. pr. måned for el-biler. Ønsker du din egen private ladeboks, så er prisen 749 kr./ MD. Hertil kommer der en udgift til opsætning af ladestander. Jo mere du køre, jo mere sparer du i forhold til en almindelig forbrændingsbil. 

Mød vores kunde Bo Kragelund, som har valgt IONIQ electric på grund af driftsøkonimi: Læs hele artiklen her!