GT Biler A/S

IONIQ plug-in er nu nedsat med 19.000 kr.

Hos Hyundai Kolding støtter vi op omkring den grønne omstilling. Vi har bilerne så Danmark kan sænke CO2 udledningen. Derfor sætter vi nu yderligere fart på den grønne omstilling og nedsætter prisen på den populære Hyundai IONIQ plug-in hybrid med 19.000 kr. Allerede inden nedsættelsen af IONIQ plug-in er bilen kåret til den billigste plug-in du kan eje*. Dette regnestykke er hermed forbedret yderligere!

*Læs mere på Bilpriser.dk

 

Få glæde af det bedste fra begge verdener!

 

Elektricitet, når du ønsker det. Benzin, når du har behov for det.

Elektricitet, når du ønsker det. Benzin, når du har behov fordet.

 Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil.

 

 

 

 

 

 

 

Nyt år. Nye priser. Nye muligheder.

Vi har nedsat prisen på IONIQ plug-in med 19.000 kr. Dermed kan du nu vælge en miljøvenlig og økonomisk bil til en fantastisk pris. De nye priser starter fra 229.995 kr. inkl. leveringsomkostninger og ladekabel til 12V stik.

Se de nye priser her!

Se standardudstyr her!

Se modelbrochure her!

 

0% i rente ved køb. 0 kr. i udbetaling ved leasing.

Vi sætter yderligere gang i den grønne omstilling og tilbyder 0 % i rente ved køb af IONIQ plug-in, IONIQ electric og KONA electric. Er du interesseret i privatleasing så kan du glæde dig over at vi nu tilbyder 0 kr. i udbetaling.

Se privatleasingprisen her!