GT Biler A/S

Hyundai Kolding bakker op om grøn energi

Den grønne omstilling er vigtig for vores fælles fremtid. Hos Hyundai i Kolding er alt energi grønt vindstrøm, som bidrager til en grønnere fremtid.

Hos Hyundai i Kolding invisterer vi i grøn energi. Det gør vi for at understøtte den grønne omstilling og bidrage til, at vi sammen fremtidssikre vores energi med et større fokus på vedvarende energkilder. 

Med strøm fra vindmøller i Danmark, Sverige og Tyskland får vi alt vores strøm som grøn vindstrøm. Hermed bidrager vi til at nå målet i den danske klimaplan om, at 30 % af elforbruget herhjemme skal komme fra vindenergi i 2020 og 50 % i 2030.

Kører din elektriske Hyundai på grøn strøm?

Hyundai har et bredt udvalgt af elektriske biler. Når du vælger at købe en af Hyundais elbiler, så bidrager du også aktivt til den grønne omstilling. Men du kan gøre mere for miljøet ved at blive bevidst om hvilket strøm du bruger. Har du eksempelvis truffet en beslutning om, hvor strømmen fra din husstand skal komme fra? 

Når du køber din nye elektriske Hyundai hos Hyundai Kolding så garanterer vi dig, at din nye elbil er fuld opladet med grøn vindstrøm. Vi er stolte af, at være en del af din beslutning om at bidrage til en grønnere fremtid. Sammen er vimed til at sikre en bæredygtig fremtid og vi sender i fællesskab et klart signal om, at vi ønsker at bidrage til en mere klimavenlig energiproduktion.

 

Se vores elektriske Hyundai modeller her!