GT Biler A/S

GT Biler Historie

GT Biler grundlagt i 1985

GT Biler A/S blev grundlagt i d. 1 januar 1985 af Torben Gosvig. Torben havde stor interesse for biler og tog uddannelse som mekaniker. Dagen efter endt uddannelse startede Torben som selvstændig mekaniker på privatadressen i Kolding, hvortil han senere begyndte at sælge brugte biler. GT Biler fik hurtigt flere medarbejdere og kapaciteten på det mekaniske værksted var for lille til efterspørgslen, så GT Biler måtte flytte i en ny og større bygning. I 1990 flyttede GT Biler til Ambolten i Kolding, hvor virksomheden også ligger i dag.                          

Efter et par succesfulde år som autoforhandler blev Torben kontaktet af Nic. Christiansen koncernen, med tilbud om at varetage forhandlingen af Rover og Land Rover i Kolding. Det var en stor og spændende udfordring, hvorfor Torben takkede ja.

Rover og Land Rover forhandler i Kolding

GT Biler startede som Rover og Land Rover forhandler i 1995, hvilket var starten med salg af fabriksnye biler. Forhandlingen af Rover og Land Rover blev en stor succes og værkstedsaktiviterne blev gradvist udviddet. I dag eksisterer Rover ikke længere i Europa. GT Biler forhandlede og var autoriseret Land Rover partner frem til 30.03.2022.

Subaru & Daihatsu forhandler i Kolding

Igen i 1998 tilbyder Nic. Christiansen endnu en forhandling til GT Biler. Denne gang Subaru & Daihatsu, som Torben takker ja til. Især Daihatsu's billige modeller blev taget godt i mod i Kolding. Daihatsu mærket findes ikke længere i Europa. GT Biler er i dag autosireret SUBARU værksted og har været forhandler ind til marts 2020, hvor GT Biler opsagde forhandlingen.

SEAT forhandler i Kolding

År 2000 er året, hvor GT Biler sikrer sig forhandlingen af SEAT i Kolding. SEAT er et relativt nyt mærke i Danmark, hvor salget for alvor tager fart. GT Biler har således været en del af forhandlernettet i Danmark i 20 år, hvilket gør GT Biler til en af landets ældste SEAT forhandlere. GT Biler har stadig et tæt forhold til SEAT mærket og er i dag autoriseret SEAT værksted, efter 20 år med forhandlingen i Kolding. 

Volkswagen Servicepartner i Kolding

Opdateret...

 


Siden virksomheden startede i 1985, har vi udviklet og specialiseret vores viden og service, så GT Biler A/S i dag er en moderne virksomhed der tilbyder biler, faciliteter og rådgivning på højt niveau. I dag ejes virksomheden af Torben Gosvig og hans to sønner Simon og Mathias. GT Biler tilbyder salg af Hyundai, Land Rover og Jaguar samt tilbyder service og vedligeholdelse af Hyundai, Land Rover, Jaguar, SEAT, Volkswagen og Subaru.


Hos GT Biler A/S ønsker vi at være mere end blot forhandler og værksted. Vi ønsker at være din fortrukkende samarbejdspartner når det handler om bilkøb og reparation.