GT Biler A/S

Hyundai garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning!

Hyundai tilbyder en enestående garanti, som du ikke finder lignende i Danmark. Brug bilen – og kør alt det du vil. Fabriksgarantien dækker i 5 år. Uanset hvor mange kilometer, du kører. Når vi så sikkert kan yde en sådan garanti, er det fordi, vi kender vores biler til bunds – og ikke mindst kvaliteten. Det mener vi skal komme vores køreglade kunder til gavn.

Gælder alle modeller

Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller. 

Ingen bekymringer

Ingen bekymringer

Med vores garanti slipper du for mange af de bekymringer, der kan være forbundet med køb af en ny bil. Når du køber en ny Hyundai, får du mere end blot en god og driftssikker bil. Du får en garantipakke, der beskytter dig mod pludselige og uforudsete udgifter. Det eneste du skal spekulere på er, hvor du lagde nøglerne – og så nyde turen. Så tager vi os af resten.

Du får:

  • 5 års garanti på lak
  • 12 års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring
  • Den bedste garanti for dig, der har lyst til at bruge din bil.
Garanti på batteripakke (højspændingsbatteri)

Garanti på batteripakke (højspændingsbatteri)

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 200.000 km (for KONA electric 160.000 km). Dermed har du sikkerhed for, at selvom det er ny teknik, så har Hyundai testet og udviklet på disse batteripakker, således vi kan tilbyde denne fabriksgaranti. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via Hyundai-diagnosetester.

Husk

Den eneste forudsætning for garantierne er, at bilen løbende vedligeholdes i henhold til Hyundai’s vedligeholdelsesprogram. Vi anbefaler, at serviceeftersyn og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, og at der udelukkende anvendes originale reservedele, som kvalitetsmæssigt svarer til de komponenter, der er anvendt af Hyundai. Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe. Vælger du at benytte et ikke-autoriseret værksted til at udføre dine serviceeftersyn, skal du huske, at du i forbindelse med en eventuel garantisag skal kunne dokumentere, at eftersynene er udført korrekt i henhold til Hyundai's foreskrifter.

Garantihæfter

Garantibestemmelser vedr. i10, i20, i30, KONA, Tucson og Santa Fe.

Garantibestemmelser vedr. IONIQ-familien, KONA electric og KONA hybrid samt NEXO.